Målare i Sollentuna

Välkommen till Vi Kan Måleri Stockholm AB!

Letar du efter professionella målare?

En skicklig och professionell målare gör stor skillnad när du vill ha ett perfekt slutresultat. Välj Vi Kan Måleri Stockholm AB för ditt nästa projekt inom tapetsering eller inomhusmålning. Hos oss är du garanterad hög kvalitet. Mycket beror på att vi lägger stor vikt vid noggrannhet och har erfarna målare som alltid ser till att du blir nöjd som kund.

Vad du kan få hjälp med

Vi tar oss an både små och stora måleriarbeten från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Våra kunders behov och önskemål ser olika ut, men vi är mycket flexibla och kan med lätthet göra anpassningar som passar din unika situation.

Inomhusmålning

Vi Kan Måleri Stockholm AB målar dina väggar, tak eller golv. Innan arbetet börjar gör vi alltid en utförlig besiktning för att se vad som passar din fastighet bäst. Något vi lägger extra mycket krut på är förarbetet med bland annat spackling, skrapning och eventuell borttagning av tapet. Just förberedelserna är ett av de områden som skiljer skickliga fackmän från amatörer. Du kan också få hjälp med att måla dörrkarmar, lister, fönster, räcken och andra inredningsdetaljer. Givetvis kan vi även ge vägledning angående val av färg, så att du får bästa möjliga resultat.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Vi Kan Måleri Stockholm AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Målare i Sollentuna

Tapetsering

Att tapetsera om ett rum med sprillans nya tapeter är ett utomordentligt sätt att få ett nytt, fräscht utseende. Vi erbjuder en komplett tjänst för tapetsering och har välutbildade målare som ser till att kvaliteten på arbetet håller toppklass. Anlitar du oss slipper du oroa dig för vanliga problem med tapeter som bubblor eller att de krullar ihop sig. Vår målerifirma har lång erfarenhet av traditionella tapeter, vinyltapeter, väv och allt annat som har med tapetsering att göra. För oss spelar det ingen roll om du bara vill tapetsera om ett rum eller till exempel en hel fastighet.

Våra tjänster

Invändig målning - Vi Kan Måleri Stockholm AB

Invändig målning

Tapetsering - Vi Kan Måleri Stockholm AB

Tapetsering

Miljövänligt arbete - Vi Kan Måleri Stockholm AB

Miljövänligt arbete

Konsultation - Vi Kan Måleri Stockholm AB

Konsultation

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Miljövänligt arbete

Många av våra kunder är miljömedvetna och det är något vi verkligen lyssnat på. Vi Kan Måleri Stockholm AB arbetar med miljön i åtanke. När vi arbetar använder vi pålitliga produkter från branschledande företag som Flügger och Alcro. Vi håller oss uppdaterade och försöker alltid hitta sätt att göra verksamheten ännu mer miljövänlig.

Vill du läsa mer om våra omdömen på offerta? Klicka här.